Pembeli Lintah. pembeli lintah. pembeli lintah

Salam sejahtera kepada pengunjung-pengunjung mahupun penternak-penternak lintah. Saya ingin memberitahu kepada anda semua ramai di kalangan penternak yang belum lagi mendapat buyer tetap pembeli lintah ini.

Untuk pengetahuan semua wahai para penternak setakat ini apa yang saya tahu lintah kita di negara malaysia permintaan memang tinggi malah tak ada stok langsung. bagi mendapatkan buyer kenalah rajin-rajin mencari pembeli lintah di internit, saya lihat ramai betul pembeli lintah ada yang nak sehari setan dan yang membuat saya kurang yakin ada yang nak bekalan lintah sehari 7 tan benar ke…? apa yang diorang buat dengan lintah-lintah ni sampai sehari nak stok 7 tan.

Tapi kebanyakkan pembeli lintah-lintah yang nak dalam kuantiti banyak ni selalunya nak dengan harga yang murah sekitar Rm 70.00 ke Rm 80.00 untuk sekilogram. Saya juga mempunyai ternakan lintah didalam polytank namun sehingga ke hari ini lintah saya tidak mencukupi menampung permintaan luar yang kini di perlukan sehingga bertan-tan banyak.

Saya boleh bantu anda bagi mendapatkan buyer yang saya katakan tadi tapi mereka beli dengan harga Rm 80.00 untuk sekilogram.

Perlu diingat saya juga perniaga seperti anda sekiranya Lintah-lintah anda terjual saya juga mahu sedikit komisen di atas jualan stok lintah anda.

Sekarang saya mempunyai seorang buyer lintah yang ingin membeli lintah dengan kuantiti yang banyak dan besar, beliau perlukan sehari setan banyaknya. Sekiranya sesiapa yang berminat serta sudi memberikan saya sedikit komisen di atas bantuan saya menemukan anda mahupun memberi kan anda contact no pembeli/buyer lintah yang banyak sila emailkan kepada saya di syukrilan@yahoo.com atau hubungi saya terus ke talian 0126785878 ( syukrilan ).

Advertisements

10 Responses to Pembeli Lintah. pembeli lintah. pembeli lintah

 1. cairol berkata:

  Saya boleh membekal lintah kepada anda….. untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya, 019-7079014(cairol/suci abadi enterprise).

  TQ.

 2. rahman berkata:

  kalau bekalan lintah dari penternak di sabah, encik boleh beli juga ka?

 3. ijan berkata:

  Salam..
  Saya menjual dan membekal lintah sekitar terengganu dan seluruh semenanjung.
  harga

  saiz benih : rm 0.40
  saiz straw vtagen : rm 0.50
  saiz straw minuman : rm 0.70
  saiz btg rokok : rm 0.90
  induk matang : rm 1.00

  sila emel ke afiz_daywalkers@yahoo.com untuk tempahan

  TQ

 4. Andi Ridwan Bin Mansur berkata:

  Macam mana dengan penjualan lintah bagi penternak lintah disabah,adaka

 5. pak itam berkata:

  salam….saya mampu menyediakan perkhidmatan penjualan lintah sebanyak 50 tan sebulan kepada syarikat anda..itu pun jika anda mampu membeli lintah dengan harga rm 110 sekilo…minimum 30 sebulan…sebenarnya saya juga adalah salah seorang pentrader macam anda juga….jadi saya tetapkan untuk jualan untuk 30 tan sebanyak rm 110 sekilo….jika anda berminat sila berhubung dengan saya ditalian 012-9882581…terima kasih…..p/s; mesej tidak akan di layan…

 6. pak itam berkata:

  saya juga mampu menyediakan induk monopouse sebanyak 800 kilo sebulan dengan tempahan minima 500 kilogram dengan harga rm 60 sahaja…sila hubungi 012-9882581 untuk keterangan lanjut….p.s;sms tidak akan dilayan…terima kasih

 7. pak itam berkata:

  pembetulan….untuk post pertama minimum 30 tan sebulan…tq

 8. pak itam berkata:

  pembetulan…untuk post kedua rm 60 bagi setiap kilogram bukan rm60 untuk minimum order 500 kilogram…terima kasih

 9. saras berkata:

  saya ingin menjual lintah harimau kepada sesiapa yang berminat.harga adalah RM 1 seekor.sesiapa yang berminat boleh menghubungi saya di nombor 017-6803457.

 10. sheik berkata:

  saya ada menjual lintah matang..
  rm 85 untuk 1000 kg sebulan,sila hubungi saya, 017-4492586

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: