– Mencari Pembeli Lintah/Leeche –

Salam Sejahtera di ucapkan kepada pelawat-pelawat,pengunjung Laman web ini, Pembeli-pembeli Lintah Seluruh Negara..Terima kasih kerana dapat meluangkan masa membaca dan mencari maklumat di dalam Laman web yang ini.Kami sebenarnya adalah pembekal Induk, anak benih dan Lintah Menapouse.

Kami juga mencari pembeli-pembeli yang ingin mencari bekalan yang banyak.Anda boleh menghubungi kami sekiranya ingin membuat tempahan yang banyak. Pembeli juga dinasihati supaya membuat tempahan yang awal bagi memudahkan kerja-kerja proses pemilihan induk serta bagi memudahkan kerja kami.

Kami juga tidak mengenakan sebarang penjanjian kepada pembeli bila membeli Bekalan Lintah kami.

Disini kami maklumkan supaya pembeli harus membayar 30% deposit sekiranya ingin membeli Bekalan Lintah kami.Ini mengelakkan pembeli membuat pembatalan pembelian di saat akhir, kerugian harus juga di ambil kira, Sekiranya Pembeli membatalkan urusan pembelian Bekalan Lintah kami tanpa persejuan munasabah maka deposit Tuan-puan tidak akan dikembalikan.

Anda harus akur dengan syarat kami tetapkan ini bagi mengelakkan kerugian yang akan kami alami nanti.

Kami juga ada menjual Lintah Jenis Coklat, hijau,menapause,Lintah Siam. Anda boleh memilih dan membuat sebarang pertanyaan kepada kami melalui komentar yang tersedia di bawah. Pertanyaan, Cadangan, tempahan akan kami balas selewat-lewatnya 7 hari, harap maklum..

Kami juga ingin mencari pembeli yang mengusahakan untuk kilang membuat minyak Lintah, Industri Perubatan dan sebagainya.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: